e-Shop

 


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ

 

 

 N.J.B.S

 

H "NJBS" σάς προσφέρει τά Τραγούδια της

καί τά Ορχηστρικά της κομμάτια σέ τέτοιες τιμές 

πού η πειρατεία είναι....εντελώς ανώφελη προσπάθεια....

 

......nicos

 

 

 

 

Η njbs records δημιουργήθηκε το 2012 από τον καταξιωμένο Έλληνα σολίστ και βιρτουόζο βιολονίστα Νίκο Χατζόπουλο.
Ο Νίκος Χατζόπουλος όπως με κάθε άλλη καλλιτεχνικό του εγχείρημα θέλησε εξ αρχής να δώσει συγκεκριμένο και ακέραιο χαρακτήρα αλλά και στόχο στην njbs records. Η Μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ανθρώπινης ψυχής, απόρροια αλλά και απόδειξη πολιτισμού κάθε λαού. Για το λόγο αυτό, με αδιαπραγμάτευτο ήθος και ατέρμονη ευαισθησία, βασικός και πρωταρχικός σκοπός της njbs records είναι το τρίπτυχο καταγραφή- διαφύλαξη- διάδοση σε ό, τι αφορά τη λαϊκή μουσική, την ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και γενικά την παγκόσμια φολκλορική μουσική κουλτούρα.
Η διάσωση, η διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ως αναπόσπαστο τμήμα της Ελληνικής συλλογικής συνείδησης, της ελληνικής ταυτότητας εντέλει, τώρα, που κινδυνεύει από πολιτικοκοινωνικές συγκυρίες αλλά και από την πνευματική πενία της Κρίσης είναι πιο σημαντική από ποτέ άλλοτε. Στην njbs records κατανοούμε ότι η ελληνική παραδοσιακή μουσική είναι κομμάτι ιστορικό και κυρίως συνειδησιακό ενός καθολικού οργανισμού, της παγκόσμιας παραδοσιακή, λαϊκής μουσικής κι έτσι με σεβασμό στην παράδοση και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον στοχεύουμε μέσα από τη διαφύλαξη των μουσικών να μάθουν όλες οι γενιές από πού προήλθαμε, να συναισθανθούν το μεγαλείο που υπαγορεύουν οι πατρογονικές ρίζες και κατόπιν, θεμελιωμένη στις καρδιές μας, η παραδοσιακή μουσική να μεταδοθεί στις επόμενες γενιές. Τούτο δεν αποτελεί μονάχα το σκοπό της njbs records αλλά το μεγάλο στοίχημα της.

Η προσπάθεια που γίνεται στην njbs records σε ό, τι αφορά την Μουσική είναι ολοκληρωμένη και περιλαμβάνει κάθε στάδιο από την αναζήτηση και τη διάσωση, στη διάδοση και την εξέλιξη.
Η εύρεση νέων ταλέντων από το χώρο της μουσικής ή του τραγουδιού δεν γινόταν να εκλείπει από την εμβέλεια των δραστηριοτήτων της njbs records. Μέσα από τη συνεργασία με άτομα που έχουν την καλλιτεχνική ικανότητα και διάθεση δημιουργούμε, προωθούμε και μοιραζόμαστε έργα μουσικού περιεχομένου.

Απαρέγκλιτη διαδικασία της njbs records είναι οι παραγωγές να διενεργούνται αποκλειστικά στο στούντιο της εταιρείας. Το ελεγχόμενο περιβάλλον προσφέρει κάθε φορά τη δυνατότητα επίτευξης του επιθυμητού αποτελέσματος και αυτό είναι καθοριστικής σημασίας για την τελική έκβαση/ το τελικό

Παράλληλα με την njbs records λειτούργει και Σχολή Μουσικής οπού ο επίδοξος μαθητής, από τον μικρότερο στο μεγαλύτερο, έχει τη δυνατότητα να διδαχτεί τις βασικές αρχές της θεωρίας της μουσικής, solfège, ορθοφωνία καθώς και να επιδοθεί σε πρακτική εξάσκηση στο βιολί, στο λαούτο, στο ούτι, στο μπουζούκι και σε άλλα μουσικά όργανα με τη συνεργασία εξαίρετων καθηγητών που μοιράζονται το όραμα και το μεράκι μας.

Τέλος καθώς μία βασική και ουσιώδης έκφανση της μουσικής είναι και η απόλαυση της σε δημόσιες εκφράσεις, στις δραστηριότητες της εταιρείας μας περιλαμβάνεται και η διοργάνωση μουσικών παραστάσεων κι εκδηλώσεων φροντίζοντας πάντα για το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα παρέχοντας την πλήρη κάλυψη ηχητικών και φωτιστικών μέσων.